De Spiegel

Psychologenpraktijk gespecialiseerd in respectvol ouderschap en in hoogbegaafdheid

Direct aanmelden

Helaas kunt u zich op dit moment niet aanmelden bij de praktijk.

Onze praktijk heeft geen contract met de gemeente Nissewaard. U betaalt daarom de zorg zelf. Zonder contract is er veel minder administratie nodig en dus meer tijd over voor de zorg zelf.

Soms is (gedeeltelijke of gehele) vergoeding mogelijk. Dit kan via een PGB: aan te vragen via de gemeente of via de aanvullende verzekering: vraag dat zelf na bij uw verzekeraar (alternatieve geneeswijzen - psychosociale zorg - beroepsvereniging NVPA).

Als de aanmelding een kind van 15 jaar of jonger betreft, wordt u gevraagd een toestemmingsverklaring aan te leveren, waarna het eerste gesprek ingepland kan worden. Als het gaat om een jongere van 16 jaar of ouder, of over een volwassene, dan kan direct na de aanmelding een eerste gesprek gepland worden en is de toestemmingsverklaring niet nodig. Deze gesprekken vinden altijd plaats op de praktijklocatie van De Spiegel: Hürthstraat 13-01 te Spijkenisse op de maandag.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje op de pagina: Over de praktijk.

Onderstaande gegevens worden gebruikt om een dossier aan te maken conform de wettelijke eisen, om contact op te kunnen nemen tijdens een lopende behandeling of bij het uitblijven van contact, om eventuele onderzoeksresultaten te interpreteren en om de factuur aan te maken. De gegevens worden bewaard in ons mailprogramma en in ons electronisch patiënten dossier.

Let wel: deze zorg moet u zelf betalen, voor de tarieven verwijs ik u graag naar de pagina Tarieven. Voor het kennismakingsgesprek geldt hetzelfde tarief.